BEWUST ONDERNEMEN

Sinds de oprichting van het bedrijf staat maatschappelijk ondernemen centraal bij Event Support Holland. Niet alleen betrekken wij al onze medewerkers nauw bij alle bedrijfsontwikkelingen binnen de organisatie, maar leveren we met onze manier van werken ook een bijdrage aan het oplossen van de milieuproblematiek. Dit doen wij onder andere middels het recyclen van materialen, het scheiden van afvalstromen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Bewust kiezen voor de omgeving

Event Support Holland staat voor producten van hoge kwaliteit in combinatie met verantwoord ondernemen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze A0 displays. Deze worden geproduceerd uit gegalvaniseerd staal en zijn voorzien van een poedercoating waardoor roestvorming uitgesloten is. Daarnaast zijn de displays 99% recyclebaar, vandalismebestendig en hebben ze een gegarandeerde levensduur van 15 jaar.

Wij drukken onze posters in onze eigen in-house drukkerij. Op deze manier garanderen wij niet alleen de kwaliteit van de poster maar ook het gebruik van milieuvriendelijk materiaal. Zo worden al onze posters op gerecycled papier geprint en gebruiken we watergedragen inkt die onschadelijk is voor het milieu. Het materiaal waarop de posters worden afgedrukt is 99% recyclebaar chloorvrij papier en vertoont geen vermindering in kwaliteit bij extreme weersomstandigheden. De poster blijft kleurecht, ondoorschijnend en strak. Tevens gebruiken wij ook een lijm op natuurlijke basis zodat de posters zonder bobbels of kreukels op de borden kunnen worden geplakt. Zo kiezen wij bewust voor de omgeving.

Bewust voor de mensen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit sterk verweven in het bedrijfs-DNA van Event Support Holland.

Geruime tijd voordat “Werkgevers gaan inclusief” in beeld was, is Event Support Holland bewust begonnen met het aannemen van, investeren in en het begeleiden van mensen die normaliter een afstand tot de arbeidsmarkt zouden hebben. Door de jaren lange ervaring die wij hebben opgedaan met social return weten wij dat het onze bedrijfscultuur, dienstverlening en positie op de arbeidsmarkt bijzonder positief heeft beïnvloed.

Omdat wij alles in huis hebben aan vakinhoudelijke activiteiten zijn wij in staat om meer dan vier stageplaatsen voor langere periodes aan te bieden. Dit doen wij dan ook in de vorm van, onder andere, grafische opleidingen, logistiek en accountmanagement. Daarnaast sponsoren wij diverse producten, evenementen, stichtingen en verenigingen.

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.