A0 Displays

Door de afmeting van (841 x 1189 mm) valt reclame op een A0 display goed op. In combinatie met de zorgvuldig uitgekozen locaties en evenwichtige spreiding binnen een gemeente garandeert u zich van een groot bereik.


A0 displays op strategische locaties

De A0 displays bieden u een betrouwbare manier van buitenreclame. Door de professionele uitstraling en de strategisch gekozen locaties op ooghoogte, generen de displays veel contactmomenten. Daarnaast staan de A0 displays op vaste locaties in de gemeente. Het onderhoud van de locaties waar de displays staan verzorgen wij ook voor u. Dit maakt dat uw campagne professioneel in het straatbeeld verschijnt.

Combineer de strategische locaties van de displays met de professionele posters van Event Support Holland en uw campagne krijgt gegarandeerd de aandacht die het verdient!

Event Support Holland ontzorgt

Bij Event Support Holland is het mogelijk om u volledig te laten ontzorgen. Dit betekent dat wij het gehele campagne proces voor u kunnen faciliteren. Denk hierbij aan het ontwerpen, drukken en plaatsen van uw buitenreclame, daarnaast zorgen wij ook voor de benodigde vergunningen!

  • Sterke herkennings- en herinnering factor
  • Groot bereik door strategische plaatsing
  • Permanente locaties
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Dubbelzijdige display
a0 displays
A0 Displays
Meer informatie?
Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?


Vragen
Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogelijk met een passend antwoord.

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.