Driehoeksborden

Door de afmeting van (841 x 1189 mm) valt reclame op een A0 formaat poster goed op. In combinatie met de zorgvuldig uitgekozen locaties en evenwichtige spreiding binnen een gemeente garandeert u zich van een groot bereik.

Het is afhankelijk van de gemeente waarin uw campagne loopt of er gebruik gemaakt kan worden van driehoeksborden. Hier dienen wij toestemming voor te krijgen van de desbetreffende gemeente (vergunning). Uiteraard regelen wij deze aanvraag graag voor u.


De diversiteit van driehoeksborden

Waar de A0-displays vaste locaties hebben is er in de meeste gevallen bij het plaatsen van driehoeksborden meer bewegingsruimte. Onze chauffeurs zijn getraind om de juiste locaties uit te zoeken maar in goed overleg kan er altijd gekeken worden naar de mogelijkheid om die ene locatie ook in te vullen.

De Driehoeksborden kunnen op elke dag in de week worden neergezet en opgehaald en zijn niet gebonden aan wisseldagen. Per gemeente is het verschillend hoeveel driehoeksborden er geplaatst kunnen worden, zodoende zullen onze buitenreclameadviseurs samen met u een voorstel op maat maken die precies aansluit bij uw wensen.

Wanneer alles gereed is gaan onze ervaren chauffeurs voor u op pad. Zij kennen de omgeving maar ook de wet en regelgeving betreffende het plaatsen van de borden. Zij zoeken voor u de mooiste locaties en plaatsen de borden.

Event Support Holland ontzorgt.

Bij Event Support Holland is het mogelijk om u volledig te laten ontzorgen. Dit betekent dat wij het gehele campagne proces voor u kunnen faciliteren. Denk hierbij aan het ontwerpen, drukken en plaatsen van uw buitenreclame, daarnaast zorgen wij ook voor de benodigde vergunningen!


Vraag nu een offerte aan!
  • Sterke herkennings- en herinnering factor
  • Groot bereik door strategische plaatsing
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gedurende gehele periode professionele uitstraling
  • Strak geplakt & tegen weer en wind bestendigd
driehoeksborden
Driehoeksborden
Meer informatie?
Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?


Vragen
Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogelijk met een passend antwoord.

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.