Fietsborden

Reclame maken met uw fiets? Jazeker! Onze fietsborden bieden u een flexibele en lichtgewicht methode om campagne te voeren. Met speels gemak hangt u onze abri achter de fiets en kunt u vervolgens gaan en staan waar u wilt!


Bereik uw doelgroep met fietsborden

Onze fietsborden bieden u veel mogelijkheden om uw klanten te bereiken. Zo kunt u op een druk plein gaan staan of in de buurt van terrassen en winkelcentra om zoveel mogelijk aandacht te genereren. Daarnaast zijn festivals, evenementen en open dagen mooie gelegenheden om een fietsbord in te zetten. Maar u kunt natuurlijk ook een mooie route plannen door de gemeente en deze samen met uw abri trotseren.

Omdat borden niet overal mogen worden geplaatst is het fietsbord een ideale uitkomst. U heeft minder te maken met regelgeving en dus kan de fietskar bijna overal worden ingezet. Wanneer u de fietsborden gebruikt als aanvulling op uw A0 campagne garandeert u zich van een nog groter bereik!

Event Support Holland ontzorgt.

Bij Event Support Holland is het mogelijk om u volledig te laten ontzorgen. Dit betekent dat wij het gehele campagne proces voor u kunnen faciliteren. Denk hierbij aan het ontwerpen, drukken en plaatsen van uw buitenreclame.


Vraag nu een offerte aan!
  • Flexibel en lichtgewicht
  • Bepaal uw eigen route
  • Veel vrijheid
Fietsborden
Meer informatie?
Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?


Vragen
Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogelijk met een passend antwoord.

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.