Moving Billboard

Op een unieke en creatieve manier uw doelgroep bereiken? Kies dan voor ons Moving Billboard!


Ontdek het Moving Billboard

Samen met u stellen we een draaiboek samen waarin de route van het Moving Billboard staat aangegeven. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze route langs alle belangrijke locaties en grootste verkeersaders komt in uw gekozen gebied. Vervolgens zal de reclamewagen een week lang deze route rijden. Het Billboard is los inzetbaar maar ook absoluut een sterke aanvulling op uw A0 displays. Op deze manier verzekert u zich van een nog groter bereik. Doordat het Moving Billboard aan twee zijden voorzien is van een groot doek van 4m x 2,5m waarop uw campagne duidelijk zichtbaar is, kan men niet meer om uw boodschap heen! Daarnaast kan het doek in de avond ook verlicht worden middels led verlichting zodat u dag en nacht kan adverteren!

Omdat het Moving Billboard constant in beweging is genereert het een hoge contactfrequentie en garandeert het u van een groot bereik in relatief korte tijd. Het grote voordeel van deze rijdende reclame is het feit dat het Moving Billboard u in staat stelt om te adverteren op locaties waar geen borden geplaatst kunnen worden. Het is uiteraard ook mogelijk om uw moving billboard tijdelijk te parkeren op een evenementen terrein voordat hij weer verder rijdt. Daarnaast rijdt onze chauffeur ook graag langs uw bedrijf voor een fotomoment!

Event Support Holland ontzorgt.

Bij Event Support Holland is het mogelijk om u volledig te laten ontzorgen. Dit betekent dat wij het gehele campagne proces voor u kunnen faciliteren. Denk hierbij aan het ontwerpen, drukken en plaatsen van uw buitenreclame, daarnaast zorgen wij ook voor de benodigde vergunningen!


Vraag nu een offerte aan!
  • Op een creatieve manier uw doelgroep bereiken
  • Veel exposure
  • Groot bereik
  • Aanvulling op uw A0 buitenreclamecampagne
Vraag nu een offerte aan!
moving billboard
Movingbillboard
Meer informatie?
Direct meer informatie over de mogelijkheden voor uw campagne?


Vragen
Heeft u vragen dan helpt ons support team u graag verder. Bel of email ons gerust en wij komen zo spoedig mogelijk met een passend antwoord.

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.