ESH Buitenreclame

Maak een keuze uit één van de producten hieronder en begin meteen met het inplannen van uw campagne! Wilt u graag advies over welk product het meest geschikt is voor uw campagne? Neem dan snel contact met ons op.


Contact

A0 DISPLAYS

Displays van hoogwaardige kwaliteit op posterformaat.


Lees meer >>


DRIEHOEKSBORDEN

Ontdek de veelzijdigheid van het driehoeksbord.


Lees meer >>


MOVING BILLBOARD

Trek de aandacht met ons moving billboard!


Lees meer >>


FIETSBORDEN

Geniet van de vrijheid én flexibiliteit van het fietsbord


Lees meer >>

De kracht van buitenreclame

De kracht van herhaling is waarin buitenreclame boven andere vormen van reclame uitstijgt. Onze kennis van de gemeenten en de markt zorgt ervoor dat wij u van goed advies kunnen voorzien waardoor uw reclame campagne een groot bereik zal hebben. Om uw campagne nog efficiënter te laten verlopen is het bij ons ook mogelijk om diverse producten te combineren. Zo kunt u gebruik maken van onze A0 displays in combinatie met bijvoorbeeld het moving billboard of onze fietsborden. Op die manier bereikt u ook de klanten op plekken waar geen borden geplaatst kunnen worden. Niemand kan meer om uw boodschap heen!

Advies over uw buitenreclame campagne

Naast onze producten van hoogwaardige kwaliteit vinden wij ook service een belangrijk aspect. Daarom denken wij bij Event Support Holland graag met u mee over de invulling van uw campagne. Door goed te luisteren naar uw wensen zijn wij in staat dit te vertalen naar professionele, relevante en opvallende posters die het straatbeeld sieren. Een keer sparren over uw campagne-ideeën met één van onze buitenreclameadviseurs? Neem dan snel contact op.

Milieuvriendelijke buitenreclame

Event Support Holland is vooruitstrevend in milieubewuste oplossingen voor het plaatsen van onze buitenreclame. De borden zijn veelvoudig bruikbaar en onze posters worden na gebruik weer verwerkt als gerecycled milieuvriendelijk papier. Daarnaast gebruiken wij voor het plakken van de posters een lijm op natuurlijke basis. Deze lijm zorgt er voor dat de posters zonder bobbels of kreukels op de borden kunnen worden geplakt, wat resulteert in een professionele uitstraling. Daarnaast is de lijm ook onschadelijk voor de natuur. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de posters voor u te bewaren zodat u snel en gemakkelijk een tweede campagne kunt voeren.

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.