Referenties

Een tevreden klant is waar het bij ons om draait. Hieronder treft u een aantal referenties van onze klanten aan.

Domino's Vlissingen


Onze campagne is prima verlopen! Het contact met Event Support verliep zonder problemen. Ondanks dat het vrij kort dag was is alles vlekkeloos verlopen. De borden zijn netjes op tijd geplaatst en we kregen gelijk veel vraag naar de actie. Leuke verassing dat we ook nog 2 posters ontvingen voor in de winkel. Zeker voor herhaling vatbaar! - Domino's Vlissingen

Ducky Duck


Bij deze willen wij jou en jullie organisatie hartelijk bedanken voor de professionaliteit, het meedenken en de enorme snelheid die jullie getoond hebben. Afgelopen zondag 27-08-2017 heb ik een aantal soortgelijke bedrijven als jullie een mail gestuurd voor informatie over abri’s, maandagochtend 28-08-2017 had ik een gemiste oproep op mijn mobiel en heb ik jullie rond 10:00 uur teruggebeld. Ik heb je uitgelegd dat wij aanstaande zaterdag de opening van onze nieuwe DuckSport BSO hebben en daarvoor als extra ondersteuning graag uitnodigingen op jullie abri’s zouden willen hebben, na wat mails over en weer en wat aanpassingen op jou advies was het voor elkaar, tot mijn verbazing zag ik toen ik rond 15:00 uur door Zandvoort reed de posters al in jullie abri’s zaten! Top wat een service! Nogmaals mijn dank. Kindercentrum Ducky Duck Herman Van der Zwet Directeur http://www.duckyduck.nl/sport-bso-in-noord-holland 


"Wij hebben afgelopen jaar (2015) drie keer een campagne via Event Support Holland verspreidt, op het eiland Schouwen Duiveland. Wij als dierenartsenpraktijk vallen vaak in het niet bij gewone advertenties en campagnes, zeker in het hoogseizoen. Met de reclame borden van Event Support Holland is het ons absoluut gelukt om op te vallen! Veel klanten, zowel bestaande als nieuwe, vertelde ons dat ze de borden gezien hadden. Ook toeristen, welke een groot deel van het doel waren, wezen ons op de leuke campagne. Reacties, positief of negatief, de poster viel op! Hij was dan ook niet te missen! We zijn erg blij dat we deze campagne hebben gedaan en ook erg blij met de service van Event Support Holland. Vriendelijke medewerkers, goede ondersteuning en begeleiding in het geval van vragen. Binnen een paar dagen was onze campagne geregeld."

Website: http://www.dczeeland.nl/


Event Support Holland: zorgt voor extra omzet !

En daar gaat het toch voornamelijk om bij een onderneming.

Door de jaren heen hebben wij van OveralDouchen.nl (wij verhuren mobiele douchecabines in huis door heel Nederland) diverse media geprobeerd en vrijwel altijd leverde het niets of te weinig op.

De buitenreclame ESH is hierin voor ons de uitzondering. De reclameborden staan op mooie zichtbare locaties/gemeentes (soms dacht ik dat een gemeente niet zou werken…tot het tegendeel werd bewezen).

De kracht van herhaling en onze duidelijke reclameborden werpen voor ons zijn vruchten af. Het mooie van ESH is hun proces, milieu staat hoog in het vaandel, maar ook vrijwel kreukloze reclameborden. Persoonlijk stoor ik mij aan lelijke, scheve, “bobbelende reclameposters. Dit leidt de aandacht af van waar het om gaat.

Wij merken het meteen in onze aanvragen wanneer er een reclamecampagne van Event Support geplaatst is.

Wij kunnen Event Support Holland van harte aanbevelen ! Onze tip: vraag om advies, want zij denken met jou mee !!

(zij zijn niet voor niets “Onderneming van het Jaar” geworden)

Website: www.overaldouchen.nl/


We hebben geconstateerd dat er meer mensen van buiten de Utrechtse Heuvelrug bij de kunstenaars op bezoek zijn geweest. Dus wellicht meer camping gasten getriggerd door de billboards…We vonden het dus een succes en zullen het zeker volgend jaar weer meenemen in onze plannen.

Anne-Claire Benthem-Alta Grafisch vormgever voor Kunstroute Doorn-Maarn

Website:http://www.kunstroute-heuvelrug.nl/


Onwijs bedankt voor de sponsering, hulp en advies van jullie zijde. Wij waren heel blij met die borden! Op moment van de plaatsing zagen wij ook een toename in het bezoek van onze website en Facebookpagina. Het festival is goed verlopen! Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer op u rekenen.

Diego Rijneker Coördinator PR en aankleding Stichting Babypop

Website:http://www.babypop.nl/


“Event Support Holland verzorgt al jarenlang elke maand de driehoeksborden voor Pop- & Cultuurpodium P3. Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke en accurate service van ESH. Ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Superfijn, vooral in ‘spoedsituaties’, die nog wel eens voorkomen in de evenementenbranche. Uit ervaring weet ik dat dit wel eens anders is bij andere bedrijven. Niks dan lof.”

Monique Scholten Pop- & Cultuurpodium P3

Website:http://www.p3purmerend.nl


"Event Support Holland, maatschappelijk betrokken, Bas heeft ons de kans gegeven te groeien en te bouwen aan onze naamsbekendheid in Woerden e.o., door samen te werken en open te staan voor een Win-Win situatie.

Hierdoor is een duurzame relatie ontstaan en het is altijd prettig samenwerken."

Luite de Jager De Groene Jager Catering

Website: http://www.degroenejagercatering.nl/


"Wij kennen Event Support Holland als een zeer bevlogen en groot maatschappelijk ondernemer. Opvallend is dat Event Support een groot hart voor zijn personeel heeft. Trots, betrokken en geïnteresseerd.

Een aantal medewerkers die voorheen bij Ferm Werk werkte, hebben een kans gekregen bij Event Support. Wij zien Event Support dan ook als ambassadeur binnen Woerden en omgeving als het aankomt op kansen bieden voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn trots op een werkgever als deze in onze gemeente!"

Met vriendelijke groet, Ronald van Drogenbroek Manager Commercie en Werk Woerden, 16 oktober 2013

Website: http://www.fermwerk.nl/


"Beste medewerkers van Event Support ,

Afgelopen zaterdag 12 oktober hebben we als Mantelmeeuw een geslaagd evenement neergezet. Tussen 2 heftige regendagen door was ons een prachtige dag gegund waarop we tevreden kunnen terugkijken. Het doel van de dag, aandacht voor palliatieve zorg, werd ruimschoots bereikt door de vele bezoekers die we hebben mogen begroeten. Naar schatting 500- 600 mensen hebben verspreid over de dag staan of zitten luisteren. Daarnaast hebben we ook nog ruim 60 nieuwe donateurs verwelkomt en hopen we dat er nog wat binnen druppelen de komende weken.

Dat is mede te danken aan de mooie PR die we hebben kunnen voeren in de week voorafgaand aan het evenement. Jullie gesponsorde medewerking zodat we goedkoper reclame konden maken via de displays door heel Woerden heen, heeft daar zeker aan bijgedragen. Hartelijk dank hiervoor en we hopen vaker gebruik te kunnen en mogen maken van jullie diensten."

Met vriendelijke groet, Namens allen van Stichting de Mantelmeeuw Mirjam Bijlenga

Website: www.demantelmeeuw.nl/


"ESH is voor ons een geweldige samenwerkingspartner. Vanzelfsprekend proberen wij het e.e.a. zoveel mogelijk te plannen, maar soms zijn er op het laatste moment toch nog wijzigingen. De flexibiliteit en het snelle schakelen ervaren wij als bijzonder prettig. Ook wordt er volop meegedacht en zijn er goede afspraken "op maat" mogelijk. De reclame via de borden is absoluut doeltreffend voor onze acties."

George Kroon Restaurant Vuur

Website: www.restaurantvuur.nl/


Annex Cinema in Woerden neemt zesmaal per jaar een serie reclameborden af bij Event Support Holland. De woordvoerder van Annex Cinema is tevreden over de impact daarvan. “We maken niet alleen reclame via de borden, maar zorgen zo ook voor algemene bekendheid van Annex Cinema. Zelfs mensen die maar zelden naar de bioscoop gaan, kennen ons van de borden. Het is reclame die veel zichtbaarder is dan via kranten of andere media.” De woordvoerder van Annex Cinema krijgt regelmatig reacties van klanten op de buitenreclame: "Mensen vinden het erg origineel. Het draagt beslist bij aan een positief imago."

Woordvoerder van Annex Cinema Annex Cinema in Woerden

Website: http://annexcinema.nl/


Fitnesscentrum FIT2GO maakt meermalen per jaar gebruik van de borden van Event Support Holland in Woerden. "We vergroten hiermee onze bekendheid en promoten acties", vertelt eigenaresse Sabine van Duuren. "We bereiken zo ook mensen die rondom Woerden wonen of werken en geen reclame van ons in de brievenbus ontvangen." FIT2GO meet de effectiviteit van de buitenborden door de respons op acties te vergelijken met die acties, waarvoor geen promotie via Event Support Holland is gedaan. "Daarin zien we duidelijk verschil. Het is bovendien prettig samenwerken met Event Support Holland, omdat ze snel schakelen en meedenken met de klant. Als er iets moet gebeuren, Geen sterker marketinginstrument dan simpelweg: de kracht van herhaling. Daar weten zitten ze er bovenop."

Sabine van Duuren

Website: http://www.fit-2-go.nl/


Nissan-dealer Norbert Driessen vindt de reclameborden van Event Support Holland een uitstekende manier om te laten zien dat je er bent. "Onze klanten reageren heel positief. We zien ook duidelijk meer verkeer op onze website zodra de borden hangen en kort erna." De boodschap op de borden dient kort en krachtig te zijn. Dat is voor de autodealer geen probleem. "Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Als je daarbij het woord ‘nieuw’ zet of iets over een laag bijtellingspercentage, is de interesse al gewekt." Of hij zijn doelgroep bereikt met buitenborden? "De mensen die de borden zien, zitten in een auto. Dus ze hebben een rijbewijs!"

Norbert Driessen Nissan Woerden

Website: http://www.norbertdriessen.nl/


"Goed gedaan! Ondernemer van het jaar word je niet zomaar."

Hartelijke groet, Jeroen

Website: http://www.mzoem.nl/


Geachte medewerkers van Event Support,

Twee keer in het jaar werken wij samen met u in de publiciteitsuitingen voor twee van onze jaarlijkse campagnes: Vuurwerkafval en de Landelijke Opschoondag. Allebei naar alle tevredenheid. Voor mij zijn jullie dus zeker een winnaar! Succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet, Illa Wolters

Afdeling Advies & Programmering | Domein Beheer & Onderhoud | BAR-organisatie De BAR-organisatie werkt voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

Website: http://www.werkenbijbarorganisatie.nl/


Onlangs hebben wij via Event Support Holland gebruik gemaakt van buitenreclame. De campagne was duidelijk zichtbaar en de kracht van herhaling heeft gewerkt! Op meerdere locaties verspreid over het eiland kwam steeds onze naam terug. Er is veel over gepraat en er kwamen veel leuke reacties op. We waren duidelijk in beeld, deze manier van reclame maken is zeker aan te bevelen. De dienstverlening van Event support is prima. Vriendelijke medewerkers die meedenken over de campagne. Er werd snel op vragen gereageerd, dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

Website: www.bijdevaatemakelaardij.com/


Hoe krijg je bekendheid in je directe omgeving en ver daarbuiten? Buitenreclame van Even Support Holland natuurlijk!! Samen met ESH heb ik de beste reclame voor mijn schoonheidssalon bedacht, de reacties van bestaande klanten en nieuwe klanten zijn overweldigend. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend gaaf om je eigen buitenreclame overal tegen te komen. Exposure is grootser dan verwacht en daarmee is het gebruikmaken van buitenreclame voor mij zeer de moeite waard! ESH bedankt voor de geleverde diensten en graag tot de volgende keer!

Website: www.outerbeauty.nl/


De DELTA Ride for the Roses is een jaarlijks terugkerend fietsevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Het evenement biedt sportiviteit, saamhorigheid en troost. Iedereen kan mee doen. We hebben met plezier samengewerkt met Event Support. We zijn bijzonder tevreden over de service en uitstraling van de sandwichborden.
De borden staan in onze hele regio ZuidWest Nederland op strategische plaatsen. Het is heel eenvoudig om met Event Support Holland af te stemmen in welke streken of plaatsen je de reclame uiting wil plaatsen.
De dienstverlening was 100% in orde. Communicatie via de mail en via de telefoon verliep prettig, vlot en correct. We hebben vele positieve reacties op de borden ontvangen en kunnen met zekerheid zeggen dat de borden hebben bijgedragen aan het tot stand komen van ons prachtige deelnemersveld. Ik kan Event Support van harte aanbevelen.

Met vriendelijke en sportieve groet,
namens het bestuur,
E.M. (Eveline) de Lange
Website:www.deltaridefortheroses.nl/