Wegens aanhoudende groei op zoek naar nieuwe chauffeurs!
31 oktober 2017
Out of home, niet weg te swipen uit het medialandschap
17 april 2018

Namens Berenschot, UMC Utrecht, Event Support Holland, ISS, The Colour Kitchen, Specialisterren, Rabobank, U-stal en Achmea nodigt de 99vanUtrecht u als inclusieve werkgever van harte uit op het:

 

WINTEREVENT

Maandag 11 december 15:00-18:00

 UMC Utrecht Matthias van Geunsgebouw

Bolognalaan 2-48, Utrecht

 

 

PROGRAMMA

14:30- 15:00      inloop

15:00-15:30       Kijkje in de keuken bij UMC, terugblik 99vanUtrecht 2017 en pitch mini-masterclass.

15:30-16:30       Ronde 1 mini masterclass
16:30-16:45        pauze

16:45-17:45        Ronde 2 mini masterclass

7:45-18:00           Afronding & start borrel

 

AANBOD WORKSHOPS VOOR MINI MASTERCLASS

UMC Utrecht: Draagvlak & functiecreatie:
Het UMC neemt je mee in de stappen die zij samen met het UWV en werkgevers servicepunt hebben doorlopen als het gaat om draagvlak en functie creatie. Hoe zijn afdelingen anders naar werk gaan kijken? En wat is jouw rol als aanjager of projectleider hierbij? En wat doet het UMC met alle onnodige klussen in de zorg als het gaat om het creëren van nieuwe kansen voor de doelgroep?

WerksaamBeter: Hire for culture, not for skills!
Dé nieuwe benadering van succesvol matchen. Succesfactoren worden uitgediept, zoals het belang van een intensief voortraject m.b.t de bedrijfscultuur van een onderneming en de talenten van een kandidaat. Leer met andere ogen kijken naar je eigen bedrijf en naar de sollicitant, en ontdek de vele voordelen van inclusief ondernemen.

Berenschot: Inclusie hoe hou je het vast?

Hoe borg je inclusie en diversiteit duurzaam binnen systemen en bedrijfsprocessen? Wat moet je in huis hebben om als kartrekker het inclusieve thema binnen jouw bedrijf hoog op de agenda te krijgen en hoe krijg je mensen en middelen mee. Hoe deel je successen intern en extern?

All inclusive:  Proeven aan inclusief werken

Proeven aan inclusief werken: Ervaar zelf wat het betekent voor jouw medewerkers om te werken met collega’s met een fysieke, zintuigelijke of psychische beperking. Ontdek vanuit een nieuw perspectief wat huidige en nieuwe collega´s nodig hebben om optimaal te (blijven) functioneren.  De inzichten die je opdoet kun je omzetten in concrete actiepunten.

 

INFORMATIE & AANMELDEN
Meer informatie over de 99vanUtrecht? Mail 99vanutrecht@denormaalstezaak.nl of bel Marieke Mulder, regiocoördinator: 06-11351729 Aanmelden voor het event kan via de volgende link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *