Volledige Service

Bij Event Support Holland staat service hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij graag het gehele campagne proces voor u faciliteren. Denk hierbij aan het ontwerpen, drukken en plaatsen van uw buitenreclame en we regelen zelfs de benodigde vergunningen voor u. Daarnaast brengen wij graag advies op maat uit om zo uw campagne nog succesvoller te maken. Wij gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag om een campagne op te zetten die volledig op maat is gemaakt om uw gewenste doelgroep te bereiken en de juiste boodschap over te brengen. Het effect zal u aangenaam verrassen!

Event Support Holland ontzorgt

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van buitenreclame bent u bij Event Support Holland aan het juiste adres voor uw campagne. Of u nu een lokaal evenement wilt promoten of een nieuw product aan de man wilt brengen, wij denken graag met u mee. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren zijn onze medewerkers in staat om u van zowel goed advies te voorzien als om snel te schakelen! Dit maakt dat wij uw campagne al binnen 24 uur kunnen realiseren. Dit is de service die Event Support Holland uniek maakt.

Service begint bij goed advies

Indien gewenst behandelen we samen met u alle elementen van uw campagne. Zo kijken we naar de boodschap, het design en de best mogelijke locaties of gemeenten. Zelf nog geen locatie in gedachten? Dan gaan onze adviseurs graag voor u op zoek naar de beste locaties om zo uw boodschap zo effectief mogelijk te kunnen verspreiden. Onze ervaring op het gebied van buitenreclame stelt ons in staat om u van uitstekend advies te voorzien, dit komt mede door ons brede netwerk, onze kennis binnen de gemeenten en door jarenlang een ruim aantal branches te helpen met het uitzetten van de juiste campagne.

Service van ontwerp tot plaatsing

Nu gaat onze ontwerpafdeling voor u aan de slag om een poster van hoge kwaliteit te ontwerpen die de boodschap complimenteert en ook perfect aansluit bij waar u als bedrijf voor staat. Het is uiteraard ook mogelijk om uw eigen design aan te leveren. Hoe u dit doet staat beschreven in onze aanleverspecificaties.

Akkoord met het ontwerp? Dan sturen we deze door naar onze drukkerij waar de posters vakkundig gedrukt worden. Omdat wij dit intern doen kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast gebruiken wij ook enkel materiaal dat elk weertype kan weerstaan. Dit betekent dat de poster kleurecht, ondoorschijnend en strak blijft, en uw boodschap altijd zichtbaar is!

Na het drukken van uw campagne is het tijd om deze te plaatsen in de gekozen gemeente. Onze chauffeurs gaan voor u de weg op en zorgen ervoor dat alle borden op de afgesproken locaties geplaatst worden. Is uw campagne afgelopen? Dan halen onze chauffeurs de borden weer op. Het is bij ons tevens mogelijk om de campagne voor u te bewaren, wij slaan deze op en reserveren de platen voor een volgende inzet! De kosten voor het drukwerk zullen dan niet van toepassing zijn. Een mooi voordeel voor u!

CONTACT

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.